Rubriky
Aktuality

Světlo a teplo pro Ukrajinu

Jistě jste již slyšeli o skautském projektu Světlo a teplo pro Ukrajinu a pokud ještě ne, zde je odkaz na tuto celorepublikovou skautskou akci (www.skaut.cz/svickyproukrajinu). Výrobu svíček podle návodu v odkazu mohu doporučit jako zajímavou aktivitu na schůzky téměř bez nákladů na materiál – zbytky vosku, plechovky a karton lze sehnat mezi lidmi, většinou se stačí jen zeptat.

Abyste nemuseli posílat balíky do Prahy, v Havlíčkově Brodě (Skaut Klub, Horní 3188) je založené sběrné místo pro sběr hotových svíček, případně sem můžete vozit i materiál na jejich výrobu.

Pokud byste nechtěli svíčky vyrábět sami, ale společně v Havlíčkově Brodě a podpořit tuto akci, plánuji uspořádat hromadné dílny na sobotu 24.2. od 9 hodin ve Skaut Klubu, kam jste srdečně zváni. Materiálu se nám sešlo již hodně a šikovné ruce se budou určitě hodit. Hotové svíčky budou převezeny do Prahy 27.2. a poté na Ukrajinu.

Kontakt pro přihlašování na hromadné dílny 24.2. a pro bližší informace o projektu: Jan Fikar, jan.fikar@skaut.cz, 776 179 972.