Rubriky
Aktuality

Skautský turnaj ve vybíjené

Žďárští skauti a skautky zvou na turnaj ve vybíjené, který se bude konat 18. 6. 2022 ve Žďáře nad Sázavou. Snaží se tak obnovit tradici úspěšné skautské akce, která byla dobrou příležitostí pro setkání skautů z několika středisek nebo oddílů působících na Vysočině.

Pokud se chcete zúčastnit, sestavte družstvo 10 hráčů ve věku 8 – 14 let (případně počítejte i s náhradníky, podle přihlášek můžou být družstva rozdělena do více kategorií), které může být buď smíšené, nebo čistě holčičí/ klučičí. Družstev se může z jednoho střediska zúčastnit i více. Dále si připravit 100 Kč za 1 družstvo na startovné a začít trénovat. Pravidla, podle kterých se bude hrát, najdete níže.

Turnaj se bude konat na antukových volejbalových kurtech, pro každého hráče je počítáno s malou svačinkou v podobě špekáčku (opéct si ho musí sami) a limonády (svačinka je v ceně startovného). Jinak bude k dispozici také bufet s dalším drobným občerstvením.

Pro případné další informace se obracejte buď na mail (Kalinova.Jirina@seznam.cz), nebo na kapitána přístavu Bédu (petr.bednar@skaut.cz).